Saturday, April 21, 2012

Kenangan bersama BFF

Awal bulan Mac aritu aku ada pergi kl sbb abg ipar aku masuk wad..sbb darah tinggi.alhmdullillah sekarang dh ok dan sihat seperti biasa walaupon sebulan jugak dia terpaksa bercuti bagi menstabilkan kesihatannya..

Nak dijadikan cerita, dh lama sangat lah aku n si nad ni xberjumpa..last jumpa masa ari aku kawin..dia n fmily ada dtg masa mjlis kenduri aku tuh..so tu la last aku jumpa dia..sebelum ni mmg aku ada g KL tp xberkesempatan nk jumpa dia..kdg2 aku g KL kjp sgt..kdg2 bila aku free, dia plak keje..so tetiba aritu sama2 bleh on utk jumpa..aku pon pegi la ke rumhnya walaupon masa aku smpai tu dia masih dlm perjalanan balik kerja..pnye la lama sgt aku xpergi rmh, smpai dh lupa umh dia y mana satu..

Alhmdulillah akhirnya bertemu jua 2sahabat yang sama2 bersusah payah sewaktu berada diperantauan dulu..dulu sebenarnya kitaorg satu geng..tapi sbb masing2 ada komitmen, dh semakin jauh..dan tinggal la beberapa kerat je lagi y masih sudi utuk terus berhubung sehingga kini..

Kalau nk cite kisah wktu belajar dulu dgn BFF ni, aku rasa kene buat byk episod sbb xlarat dh nk menaip semua skali dalam satu post...xpe, korang sndiri pon ada kisah kan..kisah aku pon sedikit sebanyak lebih kurang mcm korang jugk..dan sorang lagi kwn aku y masih lagi berhubung sehingga kini adalah Nani..last aku jumpa dia masa aku tgh mngandung 6bulan..

Tak tahulah bila kitaorg nk berjumpa semula ramai2..sorang kat perak, sorang kl n aku plak kat dungun..semua hujung2 dunia duduknya..harap2 masih ada jodoh kami utuk berjumpa suatu hari nanti..
AKU RINDU KAT KORANG...
ni gambar kenanagn masa jumpa haritu..siap berdrama airmata la plak masa nk balik tuh..sbb xtau la bila pulak akan jumpa..

2 comments:

Anonymous said...

Ah keong interframe betul kah...

Ayu Zuraida said...

holah ank mama mmg kene ada..