Sunday, January 16, 2011

Majalah Kereta

Nak dimulakan cerita..en.suami aku ni seorang penggemar kereta.tapi klu korg tgk kereta dia xde tukar apa2 pon standard chartard je kn..cuma tmbh tinted jerk..tapi majalah keretanye mak aih penuh satu bilik stor..asalnye bilik belakang tu aku nk jugak ltk katil single sng klu org dtg leh jugak tumpang tido tapi mmg xde harapan la klu majalahnye saje pon dh separuh bilik..

Baru2 ni aku buat operasi besar2an nk kmskn bilik belakang tuh n aku cuba utk buang mana2 buku y aku rasa dia mungkin dh xnk..dh elok2 aku letk setempat nk g jual kat org y amik paper lama tuh, boleh plak dia ubh pikiran n masih pilih lagi kot2 ada buku yang dia nk..(lihat gmbr di atas)..

buku yang telak disusun rapi tapi masih dlm proses..

antara buku yang dikumpul..

Dlm kontena plastik ni pon adalah tmpat menyimpan majalah kereta ye..

Meja pon smpai xde space nk simpn bnde lain sibuk dengan majalah dia..orang guna meja untuk menulis tapi dia timbunkn dengan majalah..

No comments: