Monday, July 12, 2010

SUTERA BATIK LAGI..

Sekarang dah dekat2 nk raya ni sume duk jenguk2 nk cari kain nk wat baju raya kan..yang dah siap tempah pon ada..xpe, ni ada sutera batik murah yang maybe dalam bajet korang..mungkin korang ada terdengar atau ternampak yang ada sutera batik yang design dia sama tapi hrganya lagi murah kn..ok sebenarnya sutera ni ada gred kainnya..maybe dorang gunakan design yang sama atas kain yang maybe gred 2 atau gred 3..tapi yang aku jual ni mmg pasti gred 1..so kalu dah kain yang berkualiti pasti harga pon berbeza kan..apa2 hal sila mailkan pada ayufelani_210@yahoo.com.

(3.1) SINARAN JACOUB
RM 240

(3.2)SINARAN JACOUB

RM 240

(3.3) PUTERI MEGA CREEP
RM 240

(3.4) MATAHARI JACOUB
RM 170 (SOLD)

(3.5) MATAHARI CREEP
RM 190(SOLD)

(3.6) MATAHARI JACOUB
RM 170

(3.7) MATAHARI CREEP
RM 190 (SOLD)


(3.8) MATAHARI JACOUB
RM 170

(3.9) MATAHARI JACOUB
RM 170 (SOLD)

(3.10) MATAHARI JACOUB
RM 170

(3.11) MATAHARI JACOUB
RM 170

(3.12) MATAHARI JACOUB
RM 170
TEMPAHLAH SEMENTARA STOK MASIH ADA..

SUTERA BATIK TERENGGANU

Kengkawan semua..dan kepada sesiapa saje yang mengunjungi laman ini, disini saya ada menjual sutera batik terengganu asli..Jika ada dikalangan anda yang berminat bolehlah terus mengemailkan mklumat batik yang anda berkenan kepada saya :
Penghataran secara pos adalah percuma..
(1.1) 3D LASKAR CREEP
RM 260
(SOLD)
(1.2) CENDRAWASIH JACOUB
RM 270
(SOLD)

(1.3) 3D CENDRAWASIH JACOUB
RM 250


(1.4) CENDRAWASIH JACOUB
RM 270

(1.5) 3D CREEP
RM 220

(1.6) 3D CREEP
RM 220

(1.7) PUTERI MEGA CREEP
RM 240
(SOLD)

(1.8) SRI CAHAYA JACOUB
RM 220
(SOLD)
(1.9) SRI INDAH SIFON
RM 220

(1.10) SRI CAHAYA JACOUB
RM 220

(1.11) SRI CAHAYA JACOUB
RM 220

(1.12) SRI CAHAYA JACOUB
RM 220

(1.13) KL DESIGN JACOUB
RM 220

(1.14) AWAN DANIA SIFON
RM 220

(1.15) AWAN DANIA SIFON
RM 220

(1.16) AWANA SATIN
RM 400 (SOLD)

(1.17) 3D LASKAR JACOUB
(NEW)
RM 260 (SOLD)

(1.18) 3D LASKAR JACOUB
(NEW)
RM 260

SUTERA BATIK FASA II

Salam semua..ini adalah sutera batik keluaran kedua di dalam blog ini..jika berminat anda bolehlah email kepada saya (ayufelani_210@yahoo.com). Penghantaran pos masih lagi percuma.

(2.1) SRI CAHAYA JACOUB
RM 220

(2.2) 3D LASKAR CREEP

DULU : RM 270

SEKARANG : RM 250(SOLD)

(2.3) 3D LASKAR DREEP

DULU : RM 270

SEKARANG : RM 250

(2.4) 3D LASKAR CREEP

DULU : RM 270

SEKARANG : RM 250(SOLD)

(2.5) 3D LASKAR JACOUB

DULU : RM 250

SEKARANG : 240

(2.6) 3D LASKAR JACOUB

DULU : RM 250

SEKARANG : RM240

(2.7) LASKAR PELANGI

DULU : RM 260

SEKARANG RM 250

(2.8) SATIN ANUGERAH

DULU : RM 370

SEKARANG : RM 340

(2.9) AWAN DANIA JACOUB

RM 230(SOLD)

(2.10) K.L JACOUB

RM 240

(2.11) LASKAR 3D SATIN

DULU : RM 320

SEKARANG : RM 290

(2.12) CENDRAWASIH JACOUB

DULU : RM 260

SEKARANG : RM 240

(2.13) AWAN DANIA JACOUB

RM 230 (SOLD)

(2.14) LASKAR 3D SATIN

DULU : RM 320

SEKARANG : RM 290

Sesetengah daripada harga disini lebih murah dari harga di pasar payang kuala terengganu..cepat sementara stok masih ada..

Pengahantaran melalui pos dianggarkan smpai dalam masa 2hari bekerja.TQ.

Wednesday, July 7, 2010

Anak buah terbang

Alamak..apasal tetiba kasi topic cmni??mau tidaknye..kesian budak2 ni membesar dlm kpl terbang jerk..dorang skg duk liverpool..ni en suami punye ank buah..adik dia punye ank..baru2 ni dorg ada balik sbb nk emlawat nenek dorg yang kat sabah tu kurang sihat..kjp ke sabah..kjp ke tganu..pastu ke sabah balik..pastu gerk balik liverpool balik..hm..xpelah aidil n dina, mana tau kot2 satu ari nnt dapat smbung blaja kat oversea mcm baba kn..insyaallah..
Ni pulak si Dina..sushnye nk suh dia ni senyum..di buat muka selumber jerk..aku suka tgk dia jalan..terkedek2..nmpk comel jerk..org kecik tapi suara mak aihh..sndiri mau hingat la..hahahaha..
Masing2 nk jadi ultraman..dan pkcik dia la menjadi mangsanya kan..aku almklumlah mmg xlarat dh nk mengangkat bnde2 berat nih..
Hah..berkejar lah dorg dlm umah nih..aku plak memerhati jelah..xlarat nk join..
Ops..untuk posing2 cmni leh la aku join..hahaha..

Dina pon nk terbang jugak..jgn main2 yerk..
Skg dorg dh terbang balik sana..ntah bila la agknye dapat jumpa lagi..:(