Thursday, March 4, 2010

Manjakan diri

Pada asalnye mmg aku ada plan jugak untuk manja2kan diri kat spa sebelum aku menjadi raja sehari ni..tapi memandangkan dengan kebizian aku sebagai pengantin dan kebanyakkan kerja adalah dibuat oleh aku sendiri, maka aku cuba untuk melupakan hasratku untuk memanjakan diri dengan alasan diriku sgt sibuk wktu itu..

Tapi bila dh ramai sngt tnye pasal mnja diri ni, aku dh mls nk jawb n aku terus la call satu spa kat area dungun ni dan tnye pakej y patut aku ambil..then dia kata untuk pengantin biasanye makan masa 2 ari..sbb satu ari xsempat..mak aih..hm,nk xnk aku akur jugak la..kang xjadi plak sush aku nk jwb masa org tnye..
Aku berpuas ati jugak la dengan pakej y aku amik ni..
Setelah 2 ari menjalani terapi di spa, maka nmpk la skit apa preparation untuk diri aku terhadap mjlis y bakal berlangsung..klu x, xde rupa pengantin...hahaha..

No comments: