Tuesday, March 23, 2010

exident

Kejadian ni berlaku 2minggu lepas klu xsilap aku...aslnye masa en suami nk dtg amik aku, dia ternmpk akan kemalangan ini..lepas tu kereta y terlibat tu seolah2 biasa dilihat di kawasan umah ayahman aku..so untuk mendapatkan kepastian, dia round lagi sekali kat kawasan berkenaan sbb aku je y kenal kete org tu..tapi bila tgk, bukan org y dimaksudkan..alhamdulillah..

Kemalangn y berlaku tu agk teruk jugak la klu tgk pada keadaan kereta tu..tapi masa smpai tu, mgsa kemalangan dh pon dibawa ke hospital..kemalangan ni berlaku dekat dengan medan makan tepi pantai..org y tgh mkn penuh duk berkumpul saje menyibukkan diri di kawasan kemalangn..
Kereta y terlibat adalah sebiji Honda dan Sebiji Sang Kancil..
Moral of the story : jangan bawak kereta laju di kawasan yang telah ditetapkan had kelajuannya..

p/s : pesanan ini ditujukan kepada semua pembaca n termasuklah diri sendiri dan en. suami..


No comments: