Monday, February 1, 2010

Ketemu Member Lama

Ni kawan baik aku..dah knl lebih kurang 6tahun la..dan still cntact smpai skg..aku pnh kuarkn entri pasal dia sebelum ni..ni gbr wktu aku g kl buln lepas dan dia join aku cari barang..biasa klu nk ajk teman g mana2, dia la jadi mangsa..tu pon klu dia xde keje la.sbb fmily dia percaya kat aku..asal sebut nama aku kira fmily dia kasi kluar la..dan pnh jugak dia sebut nama aku dan kuar dengan org lain..mmg nk kene minah ni..hehehe..
ni meme n nad..meme dah berisi..
nad hip hop.hahaha..
sushnye nk ambik gbr kitaorg..sbb asyik gelak je sepanjang masa..smpai kene cover bila depan camera..hm..nasib la..
mr. boipren n me..dia pon ada time tu.
Nad..bila lagi nk teman aku??aku dh jauh ni..nnt aku dtg shopping aku cari ko lagi..amacam?boleh ke??

No comments: