Thursday, January 28, 2010

Kenangan 8...

Gmbar ni dirakamkan ketika ada seminar Network di Kampus aku..masa tu wakil dari Cyber Security y dtg bg ceramah..budak2 kelas aku la y bertungkus lumus merancang dan menguruskn event ni..ada y menjadi penymbut tetamu(termasuklah aku..penyambut VVIP)hehe..jaga bahagian pendaftaran, sampai pengerusi mjlis pon budk kelas aku jugak..siap skrip pulak boleh hilang pagi tu..kelam kabut mencari..ni mber aku atin..pon penymbut tetamu jugak..
Ni muka2 y suka duk dpn cmera..siap kene sarungkn kusyen plak tu..aduh..ni bukn tugas penymbut tetamu ni..:(
haa..dh siap masukkn sarung kusyen tu duk posing lagi..org kat dlm bilik seminar duk tgh bagi ceramah..
Selesai je caramah terus gerak g Sg. Petani..ada mjlis bukak pose dengan family angkat plak..

2 comments:

Anonymous said...

byknye kenangan..brpe episode lg nk hbs mklg?

Ayu Zuraida said...

hahaha..mcm episod dlm akasia tv3..jiq, mklang balik dungun xpenah tgk tv..xtau dh perkembangan semasa.klu jiq masuk tv pon mklang xtau agknye..