Friday, January 22, 2010

Kenangan 2...

Ni adalah gmbar kenangan aku ketika di semester akhir di PUO..baju seragam ni kene pakai setiap ari jumaat.aku paling xsuka pakai baju ni sbb sush nk iron pastu cepat kedut..gbr ni kitaorg snap depan seminar room kat tingkat 3 kli xsilap aku kat ICT Department..nk tunggu en fauzi datang..
en fauzi xdatag lagi??hm..teruskn bergmbar la keje kitaorg..
Ni la geng aku time kat sana..tapi kitaorg xhabis sama2..dan masa last sem aku lebih rapat dengan sorg lagi member..dah kurang sangat la aktiviti bersama geng2 aku ni..
ops..korg tgk la aku punye peace tu..satu jari pon boleh kira jadi..hahaha..
Alamak..ada la plak y nk menyibuk dlm group aku ni..xpelah..kasi can sikit..
Sekarang sume dh bawak haluan masing2..rindu plak kat korang..aku??masih jugak macm ni..cuma umur yang semakin meningkat telah mematangkn aku dari masa ke semasa..

2 comments:

Didi Nadhirah said...

mcm nak g perform kompang wakil negeri

Ayu Zuraida said...

hahaha..bukan la..g mesyuarat agong PIBG sekolah..