Wednesday, December 16, 2009

Ragam Orang Tengah Exam

Meme ni biasala..klu xmengarut dengan aku, along dan ngah dia la yang jadi mangsa..tapi skg dia dh besar kira ok skit la..dulu masa kecik2..along aku la jadi mangsa utama..macm2 dia nk..aku balik kali ni, lum sempat aku g KLIA lagi pon dia dh order nk mkn pizza time aku lik dungun..hm, nasib baik pizza..bleh la aku layan..hehe..dah mlm sebelumnya tu aku dh mkn pizza dengan en.boipren dan kawnnya..tghari esoknya mkn pizza lagi..dan untuk pengetahuan korang, esoknya pon aku mkn pizza lagi dengan sepupu aku..peh..balik dungun kali ni mmg giler mkn pizza tul la..mcm kt KL xde pizza je erk..hahaha..pizza ni mmg sedap.y pastinya udang tempura kat atas tu y habis dulu sebelum pizzza...
Carbonara pasta..ni la peberet aku..order ni aku n meme je y mkn..ank2 sepepu aku tu xmkn bnde2 cmni..nk wt cmne kn..
yang ni semua mkn...suka aku tgk budak2 tu mkn..biasanye klu tnye asyik geleng jerk..tapi klu meme sume dia sebat..badan pon dan semangat dah tu..
Ini la meme dan Fadhilah..
Ini plak Haikal dan Maklangnye..sush tul nk ajk budak ni bergambar..
Itu la aktiviti aku kat dungun klu balik cuti..layan je kerenah orang..tapi balik kali ni xleh la nk layan semua sbb aku berkerja di sini ye..bukan lagi bercuti seperti sebelum ni..hehe..harap maklum.tettt..

2 comments:

adenium said...

memang kat kl takde pizza tuh..kat setiawangsa dah takde stok...katanya... emmm bila lah i dapat nak merasa plak.. :P

Ayu Zuraida said...

hehehe..nnt i try usha kat midvalley ye..klu ada rezeki u all, ada la..klu xnk, nk wt cmne kn...