Thursday, December 3, 2009

Ninja Assassin

Wekkk..:P
ops..sori..hm, bukan aku nk kata la kan..tapi saje je nk cite..time tgk cite ni, aku asyik nk termuntah jerk...yela..darah terpercik sana sini..eeeiii..aku dh la geli tgk bnde2 cmtu..tapi sedeynye bila tgk awek dia kene bunuh..cite apa2 pon aku suka tgk time2 cmtu je..hahaha..
Ni la hero dia..walaupon dia ni dididik dari kecik dengan kehidupan sebagai seorang ninja..tapi last2 dia mula terpikir untuk kuar dari suku dia sebab peraturan dia terlampau..walaupun pada mulanye dia ni ikut jerk segala peraturan 9 suku...dia jadi cmtu pon sbb awek dia kene bunuh depan mata dia..dan dia dapat balas dendam bunuh balik orang y bunuh awek dia n jugak guru dia..masa tu besh..pastu Mika(orang y dia penh selamatkan) pon macam suka je kat mamat ni..hehhe..(pndai2 je aku tafsir sendiri..ntah2 Mika tu xde ati pon kat mamat ni..)
comeynye dia..muka comey je tapi body..perghhh..

No comments: