Sunday, December 13, 2009

Happy Birthday Faiz

Baru keluar cite bday si faiz ni padahal dah lebih sebulan berlalu..biasala aku ni kan selalu melengah2kan masa update blog..dah jadi tabiat ke?ala..sendiri mau ingt la..Ini la kek yang aku dan boipren beli untuk si faiz dan sempat jugak la celebrate sekejap sebelum aku balik KL masa tu..
ha...ni la bday boy..hensem kan..tapi manja yang amat la plak..silap ckp skit je cepat sgt kecik ati..sensetip kata orang..hehehe..
yang kat sebelah tu ank aku(*ank sepupu jagaan)..adik kepada si faiz ni..
ha...y ni bukan saje2 posing ni..dorang punye la tunggu depan kek tu..aku ingt dh potong.rupa2nya duk tunggu aku..dorang suh aku potongkan..alamak ai...terharu lak rasa..
ni adegan suap menyuap plak ye..hehe..

1 comment:

adenium said...

hepi besday faiz.. umur faiz..sama ngan mak meninggal.. alfatihah untuk arwah mak dan ayah..