Wednesday, December 2, 2009

Ferrari

Ni adalah kisah si Amir Haziq bin Sabri..budak ni baru bleh sebut 'RRRR'...hehehe..bila tnye nama abahnye apa..tetiba dia jawab 'Sarbi'..ops..tersilap "R" awal sangt la plak..hehehe..ingtkan aku je y tergolek..skali tgk dengan abah dia pon tergolek sama duk gelak kat dia..hehehe..hish..dah lari topic ni..ni nk cite baju si haziq ni..sungguh la dia eksyen bila pakai baju ni..sush tul nk snap gbr..sibuk nk kuar nk tunjuk kat kengkawan dia..pastu bila aku cakap nk masuk blog, baru la dia duk siap peace bagai..budak2 besar ni pon dh pndai nk masuk blog erk..silap2 dia nk tau baca nnt, dia create blog sendiri..baru ternganga mklang n mamalong dia..hahaha..
Ni la keje umi dia..klu letak bedak, habis putih muka budak ni..sampai ke baju plak tu..nk wat cmne..dh bedak banyak sangat kat umah tu..klu xwat cmni nnt lambat lak habis bedak2 kat umah tu kan..
p/s : jiq, mklang pon ada baju ferrari gek tau...nnt kita pakai sesama eh..

2 comments:

Anonymous said...

comelnye baby umi...tp yg x comelnye kain selonggok kat blakang haziq tu...
ish..ish..ish...kain sapa tu...???

Ayu Zuraida said...

kain umi dan mamalong..