Saturday, November 28, 2009

Trip ke Terengganu..

Ni kisah keje giler aku dengan kakak aku y sulung tu wat.klu la umi aku tau mati kitaorang..balik terengganu dlm masa satu ari tu jerk..dh tu xsinggah langsung lak kat umah umi aku..mmg berani giler minah dua org ni..:P..dah along aku ni pon satu..duk plan2 bagai asyik xjadi jerk..dh bz sangat la katakan..last2 wat keputusan nk g jugak aritu..hambik ko..gerak jugak la kitaorg pagi2 buta tu..siap ada tgk kete terbalik lagi kat pangsapuri andika tu..aku ingt or tgh tunggu bas kilang..mau tidaknye..mata pon duk mamai lagik..hehe
ni kat bangunan apa ntah kat depan pasar payang terengganu tu..aku pon lupa..g kedai Batik Hungga 3..mber angah aku punye kawn..tujuan??shopping sutera batik ler..meme pon ikut sekali..walaupon tinggl 3ari je lagi nk exam masa tu..hehe..dan lihatlah rupa boiprenku y semakn melebar..diet la skit bang..hehe..dh berbuih dh mulut..tapi ailap aku gek..dulu time dia kering, aku sibuk suh mkn banyak..skg pndai lak komplain..hihi..:D
aku bergaya depan sekolah orang...mklumlah..sekolaha ku jauh dalam hutan..nk masuk pon mkn masa..hehe..xpe..nnt suatu ari aku wat entri sekolah2 y penah aku mendapat pendidikan ye..
ha...ni adalah sesi bergambar dan berkaraoke..sebabnye xnak bagi mengantuk..mklumlah kul 4lbh dh bangun mandi..bukn senang nk tgk aku cmtu tau..

tu la alkisahnye trip aku ke terengganu dlm masa satu ari tu..balik tu makin bertambah demam aku..uhuk..uhuk..

No comments: