Thursday, November 19, 2009

Murni SS2

kalau xde apa2 yang menghalang, korang akan jumpa la aku n the geng kat murni ni tiap2 ari jumaat..macam dh jadi tempat lepak rasmi plak..tapi klu ada keje, kitaorg lepak tempat lain ye..hehe..kat sini yang jadi seronok tu bila tgk mknan org order..mcm2 jenis tapi xtau nama..mklumlah kedai ni kn xde menu.so ko main sebut je apa y ko nk mkn..masa ni kitaorg mkn pasta..ada satu mee tu org panggil mee raja tapi aku xsempat nk snap..hidangannye banyak tapi makanan tu xberat..klu korang mkn pon xde la rasa cm kenyang giler babeng..hehe..ayat pasar lak kuar..tapi serius..klu g, tr la..mmg ramai y order mee raja..
ini ada lah karipap dinasor klu xsilp aku..dh xhengat la namanye..hehe..dlm ni ada aym potong+cheese+chicken roll+pastu pe lagi ntah..hehe
ni adalah bentuk asalnye..yang tadi setelah dipotong untuk menampakkan isi dlamnye.hehe..
ni adalah spegeti meet ball kepada abie..
rebina special..
carbonara pasta with meet ball
Selamat menjamu selera...nyum..nyum..

2 comments:

adenium said...

pizza dinasour lah..... go n try william...

Ayu Zuraida said...

eh..yeke..dia kata karipap..ke i y silap dengar..hahaha...