Wednesday, November 18, 2009

Bergambar dengan sopan santun

Untuk pengetahuan korang..gambar aku yang agak bersopan ni adalah ketika aku nk wat ic aku yang hilang tu..aku baru jumpa dari phone kawana aku..so aku bluetooth la..mula2 tu nk tergelak gak duk kat depan tu sambil duk cover muka giler..last2 bila org tu snap, aku cepat2 wat series..mau tidaknye..kang muka aku cm hantu, aku gak yang ngamuk..
Bukan orang dari JPN tu je yang duk snap gbr aku..kawan aku ni pon sama naik duk snap..cmne aku xnk tergelak..klu setakat snap saje tu xpe gak..ni siap duk sakat aku suh gelak..argh!!!!sudahnye.gmbar aku adalah tidak se cun seperti ic lama..yang agak tembam dan muka malas..hahaha..aku suka walaupon ramai yang duk komplain bagai pasal gmbar tu..

No comments: