Wednesday, August 12, 2009

Lepak Karaoke

Hampir satu opis gek la join karaoke malam tadik..aku pon turut menjoinkan diri..dah hidup single lagi,join jelah kan..heheorang yang paling awal sampai ialah zetty dan husband dia.dah dia la booking bilik,dah konfm kene awal kan..pastu aku and the gang smpai..dan yang paling lmbt biasa la..xlain xbukan ialah bos aku..haha..

ni waktu dan nk balik..ni jelah yang tinggal..
aku layan air je..wape kali duk ulang g toilet.penat jalan.haha..

ni la gayanye kalau org yang amik gmbo pon nk masuk dlm gmbo..nmpk spek pon jadi ler..hehe..


yang tgh tu single lagik..kiri kanan dan berpunye.hak..hak..

sengeh je lebih..

otai2 vokalis..

aku dah ngantuk layan asap rokok..

hah..makan lagik..

aku ngan bday gurl..
Thanks kepada semua yang join..besh3..lain kali wt lagik aktiviti cmni..


No comments: