Tuesday, August 18, 2009

Face Mask

Ni la ari pertama aku pakai bende alah ni kot semenjak virus H1N1 ni digembar-gemburkan...skali aku pakai, aku tgk la cermin...last2 aku tergelak sorang2..aku tgk cm nurse pon ada..yang paling ketara macm nurse yang ada kat klinik gigi..hahaha...korang tau ke nape aku punye tangan kiri ada kat belakang??sbb aku punye face mask ni jenis yang sangkut kat telinga..dah aku pakai tudung nk sangkut cmne kan..so..pgg jelah kat belakang..nk kene cari bnde supaya aku xpayh pgg baru aku pakai..yela..xkan aku nk pgg sepanjang hari kan..jenuh gek..

klu pakai bnde alah ni..korg amik gmbar xpyh senyum pon xpe..org xkan tau punye cmne ekspresi muka korang time tu..hahaha..

Thanx kepada kawn aku yang tolg belikan sbb kedai dan farmasi y aku g sume dah habis stok..dan yang aku tau setakat ni harga tertinggi yang kedai penah jual face mask ni adalah rm6.00. mmg betul2 amik kesempatan tul tokey kedai tu..xpelah..nnt habis wabak ni, aku nasihatkan tokeh kedai tu supaya simpan jelah face mask tu untuk dia pakai kat umah..dah mahal sgt, org pon malas nk beli..nasib la ko..

2 comments:

rul said...

hehe...ade ghupe cm kamen rider tu...

Ayu Zuraida said...

yeke?cam nurse ada la...haha...