Monday, August 31, 2009

apa aktiviti..?

Awal ramadhan ni rasa cam xbanyak beza je aktiviti aku kat umah dan opis..cuma yang terasa adalah letih skit sbb xmakan..aku ni masa sebelum pose..punye la xsabar nk tunggu pose sbb aku duk bajet bulan pose ni aku de banyak masa free dan bleh duk kat umah..tapi lain lak yang jadinye..aku rasa lagi bz ada la..kadg2 time sahur pon aku kat opis lagi..apa kes???
Pose tahun ni aku rasa cam berbaloi skit pose sbb aku dapat control makan..bukak pose pon aku mkn sikit jerk..maklumlah..nnt kang xlarat nk g terawih lak kan..hehehe...sahur pon aku xmkn sangat nasi..biasanye cukup dengan nestum nestiva segelas..klu ikutkan, xbangun sahur pon xpe..tapi dah org kat umah aku tu kejut sakan..nak xnak kene la bangun jugak akak ni hah..
Harap2 dipertengahan dan penghujung pose nanti aku dapat la rehatkan diri skit sebelum menjelang hari raya..amin..

No comments: