Sunday, July 26, 2009

MOTOR

Aku ni mmg sejak kecik lagi dah minat motor..smpai aku amik lesen moto pon kakak2 aku xtau..hehe..punye aku ni giler moto, smpai pernah terpikir nk beli motor sendiri time sek dulu..tapi alhamdulillah sebab start form1 aku dah ada moto sendiri..tapi arwah bapak aku yang belikan la..hehe..dan aku dah belajar bawak macm2 jenis moto..cuma motor2 yang berkuasa besar je aku lum bawak..yela..sape yang nk bg aku bawak moto2 cenggini kan?hehe..xdapat bawak, dapat tgk pon jadik la..gambar kat bawah ni dua2 BMW punye moto.


No comments: