Friday, July 24, 2009

Cover Album..??

Hujung minggu baru2 ni aku balik dari opis..terus kuar dengan kakak aku pastu balik tu dia nk belik barang lak kat jusco..aku pon singgah la..smbil melayan haziq..pastu tetiba aku npk group y aku minat ni...one nation emcees..mula2 tu aku tgk punye la ramai manusia nk bergambar kat atas pentas, aku mls nk sibuk2 kat situ..rimas rmai2 ni..
Aku amik gbr ni pon time dia dh turun pentas..tu pon ada gak y duk potg q aku..hahaha..hangin gak la kejap..pastu xpelah..dah selesai bergambar..dan dah siap2 beli barang, aku dan haziq pon menuju ke kereta smbil memasukkn barang ke dlm keretaku..pastu tetiba aku dgr seorg lelaki menyebut 'liverpool..liverpool..'..aku tau la mmg org ngate kat aku sbb masa tu aku pakai baju liverpool..hahaha..bila aku menoleh, ku lihat kumpulan ni menuju ke keretaku..siap bersembang bagai dan terkejut aku bila si MIMI tu mintak no phone aku..dia kata KALAU JADIK, dia nk la amik ank buahku yang comel dan bulat tu jadi cover album dia sbb dorg ada plan nk wat album yang bertemakan kompilasi kanak-kanak..lebih kurg cenggitu la klu xsilap aku..
bila dah ank buah nk glamor..mak buahnye pon mula la pasg angan.hehe..bukan apa..bila org tgk cover album tu lawa..bleh la kata.."anak buah aku tu.."hehe..dapat la glamor sposen..tapi ni hnyelah perancangan dorg jerk..kepastian?blum tentu..


No comments: